Mechelen:
Dit is een pittoresk dorpje in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Je kunt er elk seizoen volop genieten van het prachtige uitzicht over de heuvels en dalen, vele vakwerkhuisjes en een heel netwerk van wandel- en fiets en mountainbike routes in de omgeving.

Valkenburg:
Sinds 1833 is Valkenburg als toeristenplaats ontdekt. Het burchtachtige stationnetje lokte veel reizigers tot uitstappen. Ze ontdekten dan ook de indrukwekkende kasteelruïne met veel natuurschoon in de nabije omgeving. Daarom is Valkenburg ook terecht de oudste toeristenplaats van Nederland. Valkenburg wordt ook wel "Bad" Valkenburg of "Mergelstad" genoemd. Valkenburg beschikt over veel bezienswaardigheden zoals: kastelen, musea. Ook voor de kids is er volop plezier : Pretpark de Valkenier en het Sprookjesbos. Landelijke faam  genieten Thermae 2000, het kuurpark en het Holland Casino boven op de Cauberg. Onder- en bovengronds mountainbiken, tokkelen en abseilen. Gezellige winkels, restaurants, terrasjes, de rivier de Geul en de historische gebouwen typeren het straatbeeld van Valkenburg. Vanaf de rand van het centrum kun je mooie wand3el- en fietstochten maken door het Heuvellan

Maastricht:
Historische panden én hippe winkels. Gezellige terrassen én chique restaurants. Grotten én Stadsmuren. De mix van culturen, talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden. Van Noord en Zuid. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht is daarmee een van de meest geliefde bestemmingen voor een dagje uit. 

Aken:
Deze Duitse stad is de moeite waard voor een bezoek. De Dom, kathedraal van Aken,  vind je de marmeren troon van Keizer Karel de Grote. Het centrum van Aken biedt een oud en een nieuw gedeelte om te shoppen. Je vindt er net wat andere winkels en spullen dan in Nederland


Luik:
Staat niet echt bekend als een populaire winkelstad. Toch zijn er in de stad tal van leuke winkels te vinden waar je kan shoppen. In de wijk ‘La Cárre’ vind je de meeste winkels. Naast de leuke locale winkeltjes vind je er tevens vestigingen van de grote merken. Veel van de grote merken hebben hun winkel in één van de overdekte winkelcentra van Luik. Het populairste winkelcentrum van Luik Galeries St. Lambert ligt aan de Place Saint Lambert hier vind je verdeeld over verschillende etages meerdere grote winkelketens. Het andere grote winkelcentrum van Luik Médiacité bevindt zich aan de andere zijde van de Maas in de buurt van het RTBF gebouw. In dit winkelcentrum zijn meer dan honderdtwintig verschillende winkels te vinden. Elke zondagmorgen staat er aan de oevers van de Maas een vijf kilometer lange markt genaamd ‘La Batte’. Deze markt is één van de grote publiekstrekkers van de stad Luik en is te vinden op de Quai de Maestricht.